HUOLTOTIEDOITUS

Palveluissanne on säännöllinen huoltokatko joka kuun ensimmäinen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 18.00-06.00 välisenä aikana. Katkon aikana palvelunne voivat olla pois käytöstä maksimissaan 12 tunnin ajan, yleensä katkot ovat lyhyempiä tai olemattomia. Huoltokatko ei edellytä yleensä asiakkailtamme mitään toimenpiteitä.
Mikäli havaitsette ongelmia huoltokatkon jälkeen, voitte jättää vikailmoituksen sähköpostilla helpdesk@devnet.fi osoitteeseen.

Säännölliset huoltokatkot pidetään 12 kertaa vuodessa, yleensä kuukauden ensimmäisenä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 18.00-06.00 välisenä aikana.

Vuoden 2020 tulevien huoltokatkojen päivämäärät:
4.7.
1.8.
5.9.
3.10.
7.11.
5.12.


AAVA KOTISIVUPALVELUIDEN PALVELUT SIIRTYVÄT DEVNET OY:LLE

Aava Kotisivupalveluiden koko liiketoiminta on siirtynyt DevNet Oy:lle 2.10.2017. Kaikki hinnat, ehdot, maksutavat ja sopimukset pysyvät ennallaan.

Laajentunut palvelutarjonta
Nykyisten Aava Kotisivupalveluiden lisäksi DevNet tarjoaa räätälöidyt kotisivut ja verkkokaupat. DevNetillä on yli kymmenen vuoden kokemus eri verkkopalveluiden tuottamisesta ja tarjoamme palveluitamme mielellämme myös Aava Kotisivupalveluiden asiakkaille. Jatkamme myös Aava Kotisivupalveluiden kehittämistä ja otamme mielellämme vastaan asiakkaittemme kehitysehdotuksia!

Tarjoamme yrityksille laajat IT-palvelut
DevNetiltä saat esimerkiksi yrityssähköpostit (Exchange, Office 365) sekä perinteiset IT-tukipalvelut. Tutustu lisää osoitteessa www.devnet.fi

Lisätietoja:
Hans Govenius talousjohtaja
hans.govenius@devnet.fi
p. 040 828 0669

DevNet Oy lyhyesti
DevNet Oy on vuonna 2005 perustettu yritysten IT-ratkaisujen asiantuntijatalo. Olemme toimineet jo yli kymmenen vuotta palvellen tuhansia yrityksiä. Menestyksemme perustuu monipuoliseen osaamiseen, ja pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme kaikki tarpeelliset IT-palvelut saman katon alta. Vahvuuksiamme ovat ammattitaito, intohimo ja mielenkiinto alan tuomiin mahdollisuuksiin